Σεισμοσ Σαμοσ : Αυστραλίας Μακάριος: “Η Εκκλησία διασφαλίζει την αλήθεια - Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο.

Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Σεισμός στη Σάμο: Σεισμός 3,5 ρίχτερ πριν λίγη ώρα κοντά
Σεισμός στη Σάμο: Σεισμός 3,5 ρίχτερ πριν λίγη ώρα κοντά from cdn.i-diakopes.gr
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη.

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό .

Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του .

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Σεισμός Σάμος: Νεκρά δύο 17χρονα παιδιά από κατάρρευση
Σεισμός Σάμος: Νεκρά δύο 17χρονα παιδιά από κατάρρευση from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σεισμός Σάμος: Οι πρώτες σοκαριστικές εικόνες από το
Σεισμός Σάμος: Οι πρώτες σοκαριστικές εικόνες από το from cdn.i-diakopes.gr
Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.

Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό .

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι την αθήνα και την κρήτη. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Από το σύνολο 2.900 ασφαλισμένων κινδύνων στις πληγείσες περιοχές από τη σεισμική ακολουθία με επίκεντρο τη σάμο καταγράφηκαν 180 ζημιές τόσο. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.

Σεισμοσ Σαμοσ : Î'υστραλίας Μακάριος: “Η Εκκλησία διασφαλίζει την αλήθεια - Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο.. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής, 30 οκτωβρίου, στη σάμο. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.

Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού σεισμοσ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km.